23. aug. 2009

Welding! Jeg har skapt mine første ringer fra bunn av og er så stolt :)I sommer kjøpte jeg min egen lille Micro Torch og ville lære hvordan man hardlodder i sølv - og her ser dere resultatet av mine 3 første ringer! De er ikke engang pusset og polert ferdig - måtte bare vise de frem :)

Legger ikke skjul på at jeg er litt stolt da, det er ikke veldig vanskelig men litt og så måtte jeg lese meg opp på hvordan man gjøre det - hva man trenger av utstyr og kemikalier osv. Alt jeg har tjent på smykker i sommer har gått med men pytt pytt, nå har jeg 3 ringer som ser akkurat slik ut som jeg ville - uten å betale en formue.

De er laget i 925 sølv med stor grønn glassjuvel, liten blåprikkete plastikkperle og lys blågrønn amasonitt stein.

- de er ikke til salgs - skal ha de helt selv men hvis jeg får ånden over meg lager jeg kanskje noen og legger ut her. De blir nok litt dyrere enn de andre smykkene mine fordi de tar lang tid å lage og fordi materialene er ekte.

- jeg er åpen for spesialbestillinger i form og farge også - så hvis du har en ring du drømmer om men aldri har funnet kan du jo prøve hos meg?

God Søndag!

8 kommentarer:

 1. De er kjempefine!!! Du har all grunn til å være superstolt!
  En gang skal jeg bestille en ring hos deg; jeg drømmer om en STOR stein på fingeren. Jeg elsker store, dominerende og synlige ringer :-)

  SvarSlett
 2. Superfine!! Vær stolt!!

  SvarSlett
 3. De var jo knallfine! Sendte deg en epost, men sier det her også, tusen takk for de kjempefine øredobbene, helt nydelige, og så er det så gøy å ikke ha helt likt som andre!

  SvarSlett
 4. De er dødsfine! Gratulerer. Håper "hordene" får glede av disse etterhvert :) Jeg har fått armbåndet til Eva i "retur" hun vil gjerne ha på to ringer til, det er bittelitt for lite. Det går vel greit for en tusenkunstner som deg? Dessuten har jeg klippet håret mitt! Kort! Hmmmm... føles som om jeg har hatt!

  SvarSlett
 5. Så fine Hilde! Jeg vil ha en sånn lysegrønn en! Klem Jeanette

  SvarSlett
 6. De ble kjempefine!! Så gøy det må være å klare å lage slike ting helt selv:)

  SvarSlett
 7. Tuuuuuuuusen takk for hyggelige komplimenter :)

  SvarSlett
 8. Your rings are very elegant!
  A nice week end for you too!
  Vale

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

share this